2023 — підсумки, що нам вдалося зробити




Друзі, публікуємо звіт роботи Уфонду за минулий рік. Ми горді і щасливі, що усі наші зусилля, ідеї та час знайшли своє втілення у проектах задля допомоги українцям!

Основний напрямок
Уфонду — Допомога дітям.
Закриття зборів на лікування та порятунок дітей з набутими та вродженими вадами здоров’я. Разом із вами, за 12 місяців 2023 року, ми допомогли 11 дітям та зібрали 1 074 373 грн.
Благодійні акції спільно з давнімі та надійними друзями Фонду, мережею Фора та іншими українськими компаніями за для порятунку сердець військових та дітей. Усього за 3 спільні акції зібрано 1 146 557 грн. Допомогли 2 військовим та 8 дітям.

Допомога військовим.
Обов’язковою особистою та партнерською допомогою залишається підтримка наших відважних військових. Тепловізори, аптечки, каремати, генератор, зарядна станція, ноутбуки, принтер, продукти харчування, все це і багато іншого ми передали нашім захисникам. За час дій акцій «Серце б’ється в ритмі ЗСУ» зібрали 458 167 грн. Загальна сума допомоги військовим за 2023 рік склала 856 650 гривень.

Допомога дитячим закладам.
В 2023 році, разом з вами, ми відвідали дитячі будинки та ДНЗ в Києві, Дніпрі, Ізмаїлі, Полтавській, Чернігівській, Київській та Сумських областях.
Доставляли генератори, одяг, взуття, телевізори та компʼютери, спортивне спорядження, іграшки та книжки, продукти, реабілітаційне та медичне обладнання, тепли ковдри та сплачували ремонти приміщень. Дякуючи постійним партнерам Уфонду компанії "Агропромінжинірінг" сплатили вогнезахист в Черешенському дитячому-ліцею інтернат та встановлення вікон в Таращанському навчально-реабілітаційному центрі. Через партнерські благодійні організацій, передали новорічні подарунки та набори для творчості для діток Краматорська, Сіверська та Запоріжжя. Надали допомогу дитячим закладам на загальну суму 859 981 грн.

Гуманітарна допомога.
В 2023 році, під час повені, через зруйнування російськими військовими Каховської ГЕС, ми їздили на Херсонщину та доставили 3 машини допомоги – це 2 тони води, 300 кг корму для тварин, понад 100 кг одягу та ковдр, 800 кг продуктів харчування та декілька десятків кг знезаражуючих та чистячих засобів. Надсилали допомогу на Миколаївщину, Херсонщину, Донецьку та Сумську області, разом це понад 5600 продуктових наборів.
Допомагали ВПО у Київській та Полтавській областях, надавали родинам молоко від ТМ "Яготинське", памперси, продукти харчування, подарунки для дітей. Усього таку допомогу отримали близько 4300 осіб.
Також ми надавали продуктову допомогу Центру реабілітації військових, а для соціального центра допомоги літнім людям в Одеській області передали постільну білизну, рушники та памперси.

Допомога медичним закладам.
Дякуючи партнерам Уфонду, компаніям та благодійним організаціям передали допомогу медичним закладам Харкова, Дніпра, Херсона, Києва та Кривого Рогу:
системи обігріву пацієнтів противопролежневі матраци, вертикалізатори, меблі та мати, генератори, витратні медичні матеріали, різноманітні антисептичні та гігієнічні засоби, а також продукти харчування та спортивно-реабілітаційне спорядження для центру реабілітації військових. Загалом, за 2023 рік, ми надали допомогу на 402 437 грн.

Підбиваючи підсумки, хочемо сказати, що усе це не вдалося б реалізувати без підтримки наших партнерів, друзів, волонтерів та донатерів. Дякуємо усім і кожному, Ви — творці майбутнього вільної України! Дякуємо кожному за підтримку! Дякуємо ЗСУ за незламність та захист!